banner isbank

ANTALYA NİSAN AYI U12 HIZLI SATRANÇ TURNUVASI

Antalya NisanAyi_Gorsel

Antalya Kapalı Spor Salonu Satranç Merkezi'nde 1-2 Nisan 2023 tarihlerinde 7-12 yaş Tsf lisanslı ve FIDE ID si olan yabancı uyruklu çocuk sporcuların katılımına açık Hızlı Satranç Turnuvası düzenlenecektir.FİDE ID si olan yabancı sporcular kayıt için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine Ad,soyad,doğum tarihi ve ID lerini yazmaları gerekir.

Turnuva tek kategoride yapılacak olup dereceye giren sporculara Kupa, Madalya ve çeşitli nakdi ödüller verilecektir. Toplam 19.500TL ödül aşağıdaki tabloda belirtildiği gibi final sıralamasına göre dağıtılacak olup paylaştırılmayacaktır.
Antalya NisanAyiU12_Oduller
Turnuva karşılaşmaları 15' + 5'' eklemeli tempoda 11 tur olarak yapılacaktır.

Not: Kayıt kontrol anında Gençlik Spor İl/İlçe Müdürlükleri tarafından verilen lisans kartları sporcuların yanlarında olmalıdır.
FIDE ID'si olan yabancı uyruklu çocuk sporcular kayıt için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine bilgilerini göndermelidirler.


Detaylar aşağıdaki linklerdedir.

Turnuva Yönergesi               Turnuva Kayıt               Ulaşım               Görevli Hakemler

Sporcu Listeleri / Eşlendirme / Sonuçlar